Sobre mi

Hola! El meu nom és Guillem M. Pastor, assaig de periodista especialitzat en la comunicació i gestió d'esdeveniments esportius.

Sóc un apassionat de l'esport i les noves tecnologies. Experiència en mitjans de comunicació com IB3 i Diario de Mallorca. Especialitzat en la comunicació i gestió d'esdeveniments esportius. A l'actualitat buscant nous projectes laborals!

Informació bàsica
Edat:
40
Adreça:
Lloret de Vistalegre, Mallorca, Espanya
Idiomes:
Català (certificat C1), castellà i anglès
Habilitats
Comunicació
95%
Xarxes socials
90%
Màrqueting
85%
Audiovisuals
70%
HTML & SEO
65%
Administració
60%
Portfolis
Experiència

Agost 2017 - Octubre 2019

312 Bike & Tours
Comunicació i màrqueting

Responsable de la comunicació i màrqueting dels esdeveniments ciclistes internacionals Mallorca 312, Gran Fondo Alberto Contador i Milestone Series. Gestió del servei d'atenció al participants, així com del servei d'informació de carreteres a la ciutadania. Gestions de caire administratives i logística amb proveïdors. Per últim, disseny, creació i gestió de la botiga online.

Gener 2015 - Agost 2017

Freelance
Comunicació i xarxes socials

Comunicació i gestió de les xarxes socials de projectes com Beat Your Mark, del pilot de motociclisme Kike Ferrer i de la marxa cicloturista internacional Mallorca 312. Realització d'audiovisuals per esdeveniments, empreses i institucions.

Agost 2014 - Novembre 2015

Cycling Friendly
Comunicació i administració

Responsable de la comunicació, administració i contabilitat del projecte Cycling Friendly, portal online destinat a oferir serveis ciclistes a empreses i institucions per potenciar el cicloturisme.

Març 2010 - Abril 2012

IB3 Televisió
Redactor de Televisió

Redactor de televisió d'Esclop Audiovisuals per IB3 Televisió. Redactor a la secció d'esports dels programes Joc i Gols, Zona Champions, així com del programa Tira a Tira.

Juny 2006 - Febrer 2010

Diario de Mallorca
Col·laborador i becari

Redactor col·laborador a la secció d'esports i becari a la secció de nacional-internacional de Diario de Mallorca.